Προβολή πλήρους προφίλ  |  Στην ίδια κατηγορία (Ενημέρωση)  |  RSS
Ίσως να βρέθηκε η σωρός του Τάσου Παπαδόπουλου
αναρτήθηκε από Γιώργος ο Επικίνδυνος στις 8 Μαρτίου 2010 | Διαβάστηκε 393 φορές.

Τέσσερα χιλιόμετρα μακριά από το νεκροταφείο της Δευτεράς, από όπου τον περασμένο Δεκέμβριο εκλάπη η σορός του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου, βρέθηκε σορός, για την οποία ο εκπρόσωπος της κυπριακής αστυνομίας κ. Κατσουνωτός είπε ότι «ενδέχεται να είναι η σορός του πρώην Προέδρου».

Όπως έγινε γνωστό, η αστυνομία δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο άτομο, ο οποίος και υπέδειξε ότι η σορός του Τάσσου Παπαδόπουλου βρίσκεται σε ένα άλλο νεκροταφείο στο Τσέρι (Νέο Νεκροταφείο Λευκωσίας). Η περιοχή αποκλείσθηκε από αστυνομικές δυνάμεις, έγινε αμέσως η εκταφή και εξετάζεται εάν πράγματι η σορός που βρέθηκε ανήκει στον πρώην Πρόεδρο.



Συζήτηση

1 σχόλιο


  1. από Ανώνυμος στις 8 Μαρτίου 2010

    Συγκλονιστικές ειδήσεις… να’σαι καλά ρε mplogk.com που μας ενημερώνεις άμεσα…


  2. Γράψε το σχόλιο σου

Προφίλ

Γιώργος ο Επικίνδυνος

Μάλλον καλύτερα, να μην με γνωρίσεις. Γιατί ψάχνω από ψύλου πήδημα να σε σε εκθέσω και να σε στήσω στον τοίχο. Μπράβο, έτσι να είσαι καλό παιδάκι.

Θεματικές κατηγορίες
Πρόσφατα άρθρα μου
Αυτός ο άνθρωπος πως κάνει τηλεόραση;
Αυτον τον Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη τον έχετε δει; Εκπροσωπεί ...
Ίσως να βρέθηκε η σωρός του Τάσου Παπαδόπουλου
Τέσσερα χιλιόμετρα μακριά από το νεκροταφείο της Δευτεράς, ...
Τρώνε τα περιστέρια στην Πάτρα
Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν όπως ακούμε στην Πάτρα. Τα ...
Στη Λευκορωσία διαφεύγει ο Ξενοφώντος
Στη Λευκορωσία έχει διαφύγει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ...

Τυχαία άρθρα κοινότητας