αναρτήθηκε από Nimrod στις 11 Αυγούστου 2009 | Διαβάστηκε 249 φορές.
Είδα στο Discovery Channel ένα crash test μεταξύ του 4×4 Range Rover Discovery και το πιο οικογενειακό και μοντέρνο Renault Espace. Ο σκοπός ήταν να αποδειχθεί αν η ογκώδης όψη κάποιον αυτοκινήτων σωστά μας κάνει να αισθανόμαστε ασφαλείς.
Όπως θα δείτε και στο βίντεο, το Renault μετάφερε την ενέργεια εκτός της καμπίνας, κάτι που δεν έγινε με το Range Rover.
Συζήτηση
2 σχόλια









από kleitos στις 11 Αυγούστου 2009
Ναι φίλε μου συμφωνώ με το πιο πάνω video αλλά διαφανώ στο ότι συγκρίνουν δυο διαφορετικές γενιές αυτοκινήτων. Μιλούμε για το Range Rover του 1995 και το Renault Espace που είναι του 2003. Σίγουρα θα είναι πιο ασφαλές το Renault Espace αυτό έλειπε να περνάνε τα χρόνια και να βγάζουν αυτοκίνητα που να μην είναι ασφαλές και ιδικά οικογενειακά αυτοκίνητα.
από Nimrod στις 11 Αυγούστου 2009
Ναι αλλά το επεισόδιο τούτο είχε την απορία αν ένα SUV (δεν ξέρω αν το Espace είναι SUV στα σίγουρα) μπορεί να αντισταθεί σε ένα θηρίο
Γράψε το σχόλιο σου